Hvem er vi?

en kort introduktion til Askely

 

   

Sidste Nyt

Resultatet fra klubmesterskabet i november 2009

Miriam og Curie blev klubmester i Rally Ekspert, med bare 2 point over Iben og Duly (bedre kendt som Dully)

Miriam og Curie blev også klubmester i B-klassen, med bare 1,5 point over Jesper og Elvis

Jesper og Elvis blev årets B-hund og modtog en fin pokal for det.

Jesper og Elvis vandt den fine Søge-pokal for bedste spor og feltsøg på tværs af alle klasserne.

Vi er begyndt på torsdagstræning

Miriam har skaffet os plads i en ridehal til at træne i, gennem vinterens mørke tid. Det er planen at der skal trænes både lydighed og agility.

Jesper er godt i gang med Klikkerinstruktøruddannelse

Hund og Trænings Klikkerinstruktøruddannelse er startet, og Jesper deltager. For en gangs skyld er der tale om et hundekursus som foregår tæt på hvor vi bor. Det er en dejlig forandring. Kurset er rigtigt godt med dygtige instruktører og søde medkursister.

 

   

 

   

Opdatering

Jesper og Elvis deltager sammen med en del andre fra DcH Jyderup i åben kredskonkurrence i Skagen - ja tættere på ville øjensynligt være for let.

   

 

   

Vi anbefaler

Hundens netbutik

Gode produkter og super betjening

   

 

 

   

 

Vestsjællandsk glæde og idyl

 

Vi er to glade hundeejere fra Vestsjælland, nå ja oprindelig er vi vi fra hver sin ende af landet, København og Lemvig, men sammen har vi fundet vores lille paradis i den gode Vestsjællandske muld.

 

Ikke nok med at Vestsjælland byder på mange interessante og fantastiske oldtidsminder, her er også smukt og afvekslende. Vores lille charmerende landsted er ingen undtagelse, her er der plads til udfoldelse og fordybelse.

 

Hvorfor askely?

 

Vi har valgt at opkalde hjemmesiden efter huset, Askely - da det er her vi har vores grundlag, og udgangspunktet i vores liv.

 

Askely byder på meget andet end bare idyl, her mødes venner og familie i festligt lag. Ikke mindst er huset et samlingspunkt for mange træningsseancer med vores dejlige hunde. Derfor har hundene også en stor andel i vores daglige liv, og fylder selvsagt en del på disse sider.